Terma & Syarat

Tempahan/Belian 'Custom made' & 'Ready made' item

~ Semua 'item' adalah 'custom-made' dan mysbczone hanya akan menyiapkan tempahan anda setelah pembayaran dibuat. Tempoh masa seminggu diperlukan untuk menyiapkan 'item' tersebut, namun mysbczone akan memaklumkan kepada anda sekiranya berlaku kelewatan.

~ Bagi 'ready made' item, item akan dipos dalam tempoh 3 hari setelah bayaran diterima namun yang demikian, mysbczone akan memaklumkan kepada anda sekiranya berlaku kelewatan penghantaran.

~ Tempahan hanya untuk 3 HARI SAHAJA dan selepas 3 hari sekiranya tiada maklum balas dari anda, tempahan tersebut BATAL.

~ Hanya pembeli yang serius sahaja!!!

~ Mysbczone tidak akan bertanggungjawab ke atas kehilangan atau kerosakan semasa proses penghantaran. Sila pilih kaedah penghantaran yang terbaik untuk anda.* pos laju/pos ekpress/kurier *

~ Kos penghantaran ditanggung oleh anda.

~ Barang yang telah dibeli TIDAK BOLEH ditukar atau dipulangkan.


Tempahan jahitan manik/labuci pada busana


~ Tempoh masa minimum untuk menyiapkan manik pada busana adalah 2 minggu *bergantung kepada 'que' & jenis design manik*

~ Bayaran deposit (RM50) diperlukan bagi design yang susah atau sarat *cth:utk baju pengantin etc* dan juga tempahan online..

~ Kos penghantaran ditanggung oleh anda *untuk tempahan by post*

~ Mysbczone tidak akan bertanggungjawab ke atas kehilangan atau kerosakan semasa proses penghantaran. Sila pilih kaedah penghantaran terbaik untuk anda.* pos laju/pos ekpress/kurier *~ Mysbczone akan menghantar busana yang telah siap dijahit manik dalam tempoh 3 hari setelah menerima bayaran dari anda. Sebarang kelewatan akan dimaklumkan.